Wandelwol tegen blaren en drukplekken

Wandelwol is anti-drukwol en wordt gemaakt van 100% zuivere schapenwol.  Na het scheren van de schapen krijgt de wol een speciale behandeling

Wandelwol is rijk aan lanoline (wolvet) en bevat geen chemische toevoegingen. De wol werkt druk-ontlastend en huidherstellend.

Geschikt voor:
Het is ideaal voor wandelaarssporters en shoppers. De wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming. Ook zorgt het voor warme voeten in de winter en verkoelt de voeten in de zomer. De wol absorbeert transpiratievocht, ventileert en zeer geschikt bij pijnlijke likdoorns tussen de tenen en bij branderig gevoel onder de bal van de voet. Verwarmt en verzacht wintertenen.
Op hoge hakken lopen is vaak pijnlijk en ongemakkelijk. Dit komt doordat het lichaamsgewicht voornamelijk de voorvoet belast. De druk die hierdoor ontstaat veroorzaakt pijn en een branderig gevoel. Door gebruik van Wandelwol ervaar je direct verlichting: geen pijn meer. De wol voelt zacht aan en geeft je het gevoel te lopen op wolken.
Een goede voorbereiding bij het sporten of lange afstandswandeling is belangrijk bij het voorkomen van blaren en voetongemak. De natuurlijke voetcrème van La Reine combineert uitstekend met Wandelwol. Deze gouden combinatie staat garant voor veel loopplezier!