Pedicure Den Haag

Pedicure Den Haag
Bent u op zoek naar een goede en gediplomeerde pedicure in Den Haag?
Bij Pedicure Vruchtenbuurt bent u aan het goede adres.

Pedicure Praktijk Vruchtenbuurt heet u van harte welkom. Hét adres voor uw voetverzorging in de Vruchtenbuurt in Den Haag. Pedicure Vruchtenbuurt is een nieuwe praktijk-aan-huis, gevestigd in de levendige en gezellige Vruchtenbuurt in Den Haag.

Pedicure Vruchtenbuurt is een professionele praktijk en werkt volgens de ProVoet standaard. ProVoet is de branchevereniging voor de pedicure in Nederland, u bent gegararandeerd dat wij met de nieuwste apparatuur en up-to-date kennis werken. Professionele kwaliteit en hygiëne staan bij Pedicure Vruchtenbuurt hoog in het vaandel.

Pedicure Den Haag voeten afbeelding

Pedicure Vruchtenbuurt Den Haag behandelingen

U kunt bij Pedicure Vruchtenbuurt Den Haag niet alleen een afspraak maken voor een pedicure behandeling (standaard, extra of uitgebreid), maar ook voor een ontspannende spabehandeling (voetbad, – scrub, -massage en –pakking).
Uw nagels laten voorzien van een mooi kleurtje nagel- of gellak behoort eveneens tot de mogelijkheden. Kortom, bij ons kunt u terecht voor alles wat nodig is voor de verzorging van uw trouwe onderdanen.

Pedicure Den Haag verwenmoment

Wilt u uw voeten ook eens lekker laten verzorgen, met persoonlijke aandacht voor u en uw voeten?
Even een moment voor uzelf, een moment om te onthaasten? Dan bent u bij Pedicure Vruchtenbuurt in Den Haag aan het juiste adres! Neem nu contact met ons op voor het maken van een afspraak.